Losse Treden en Leuningen

Losse Treden – Metaal

Er zijn verschillende vormen antislip treden mogelijk. Kleine en grote perforatie en ook geschikt voor in zwembaden.

Alle treden kunnen los worden besteld en kunnen worden geleverd als lastrede of als trede met eindschotjes. Doordat alle trappen uniek zijn hebben wij geen treden op voorraad, wij kunnen dus flexibel op uw specifieke wensen inspelen door onze vaste producenten.

Direct contact met onze afdeling verkoop is mogelijk via het volgende mailadres: verkoop@dijkhof.com en Tel: 074 – 2657777.

Losse Treden – Hout

Wij maken onze eigen gelamineerd volhouten treden. Door deze opbouw trekt de trede niet krom en scheurt niet ondanks eventuele (te) vochtige of (te) droge omstandigheden.​

Houten treden kunnen ouderwetse warmte terugbrengen in nieuwe ontwerpen. Aan onze treden is echter niets ouderwets! Wij maken gebruik van innovatieve technieken om de look van volhoutentreden te bereiken op een duurzamere manier: minder zaagverlies en langer plezier van het product! 

Onze volhouten gelamineerde treden hebben als grootste voordeel dat ze niet verbuigen onder veranderende omstandigheden. Het is voor de traditionele houten treden een grote overgang van de eventuele koude omstandigheden tijdens productie en montage, naar de hitte van de verwarming. Ook verschil tussen de vochtigheidsgraad in de zomer en de winter kan invloed hebben op traditionele treden.

Hiernaast laten wij zien hoe de spanningen in het hout door temperatuurverschillen kunnen lijden tot zichtbare scheuren in de trede.

Elke tree word volgens tekening op maat gemaakt met onze eigen CNC machine. Deze machine is zeer nauwkeurig. Het gebruik van deze machine maakt het ook makkelijk om allerlei verschillende treden te maken inclusief bevestigingspunten.

Het is voor ons niet anders om spiltreden te maken dan rechte treden, elk uniek project krijgt op deze manier perfecte treden.

Een bijkomend voordeel is dat het mogelijk is om balkons uit een stuk te maken ten opzichte van verschillende treden met een kier hiertussen. Een voorbeeld hiervan staat hiernaast. Dit is een voorbeeld van vierkante balkons, maar dit is natuurlijk ook mogelijk met spiltrappen.

Leuningen

Leuningen zijn zeer bepalend voor het comfort, de stijl en de veiligheid van een trap. Wij werken met een aantal standaard profielen voor op glas balustrades maar maken ook vaak unieke stukken.