Industriestraat 15, 7622 AV Borne   Tel: 074 - 2657777   info@dijkhof.com

Engineering


Na de offerte of opdracht worden er tekeningen gemaakt van de situatie en het ontwerp. Dit is mogelijk na overleg over de wensen en ideeën, indien nodig word er eerst gemeten op locatie. De tekeningen van de trappen, treden, hekwerken of overige producten uit staal kunne worden uitgewerkt in 2D en 3D. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende programma's: Autocad Mechcanical, Autodesk Inventor, Radan en Onespace Designer. Voor deze programma's zijn specifieke macro's ontwikkeld om het ontwerp proces snel en doelmatig te laten verlopen.

 

Tijdens het maken van het ontwerp wordt er gecontroleerd of de tekeningen voldoen aan het bouwbesluit, indien niet wordt er overlegd over aanpassingen. Vervolgens worden de tekeningen opgestuurd voor controle en goedkeuring. Na de goedkeuring worden de werktekeningen gemaakt, de materialen besteld en de productie gestart.

 

Wij hebben de mogelijkheid om bestanden volgens BIM (Building Information Modeling) te verwerken en in te leveren. Bel of email vrijblijvend voor een offerte of persoonlijk gesprek met een van onze experts. Aanleveren van uw ideeën kan ook, graag in digitaal formaat (.dwg of .dxf) per email.